Ο Ηρακλής είναι η νέα ομάδα του Ντένις Έπσταϊν. Ο ”Γηραιός”, μετά την προφορική συμφωνία με τον Γερμανό μέσο, προχώρησε στην ολοκλήρωσή της. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κίκερς Όφενμπαχ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2011, κάτι που ανακοίνωσε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης: ”Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς συνεργασίας με τον διεθνή Γερμανό μέσο, Denis Epstein”.

Ο 22χρονος, στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ηρακλή, τόνισε μεταξύ άλλων: ”Είναι μία κατάληξη, που με βρίσκει πολύ ικανοποιημένο, καθώς αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στη φάση μιας νέας αρχής για την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής διαθέτει πολύ καλό κοινό και ιδιαιτέρως φανατικό και πιστεύω ότι, τόσο εγώ, όσο και όλη η ομάδα, θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά και υπερηφάνεια. Το ευχάριστο και εξαιρετικά ενθαρρυντικό είναι ότι οι εγκαταστάσεις της ομάδας σε επίπεδο προπόνησης είναι άριστες, πολύ καλά εξοπλισμένες και εντυπωσιάστηκα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας των γηπέδων προπόνησης. Είναι ό,τι καλύτερο για μια επαγγελματική ομάδα, αυτή η κατάσταση”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής ήρθε σε συμφωνία και με τον Σέρζε Ντιέ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Πρόκειται για αμυντικό χαφ, 31 ετών, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλική Αζαξιό.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρουμάνικου Τύπου, η Ραπίντ Βουκουρεστίου κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Ούρκο Πάρντο και τον Κώστα Γιαννούλη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης