Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΑΓΟΡ, χαρακτήρισε ανάξιες σχολιασμού τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Παράλληλα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη (105-78) και γενικά την προσπάθειά που κατέβαλαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τους Ρεθυμνιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις έπειτα από έναν τελικό. Ιδιαίτερα όταν ο τελικός είναι απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο ούτε να προετοιμαστείς. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με εντελώς διαφορετικό στυλ από κάθε άλλη ομάδα. Και κάναμε το παιχνίδι τους. Θέλω να τους συγχαρώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά.

Οι άλλες ομάδες έρχονται να παίξουν επιθέσεις στα 24”. Ο ΑΓΟΡ ήρθε για να παίξει μπάσκετ. Είναι προφανές πως στο πρώτο ημίχρονο τιμωρούσαν κάθε λάθος μας, έπαιρναν ελεύθερα σουτ και τα έβαζαν. Κι όταν δεν τα έβαζαν, προσπαθούσαν να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είναι θέμα ότι δεν προσπαθήσαμε εμείς.

Είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για 40 λεπτά. Ήταν ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια της Α1, συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ για την εμφάνισή του. Είναι καλό για την Α1 να έχουμε μία ομάδα όπως ο ΑΓΟΡ. Καλή επιτυχία στο μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Αγγέλου και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος στον NovaΣΠΟΡ 94,6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να σχολιάσω έναν άνθρωπο που κατά την άποψή μου αξίζει να το κάνω. Το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει σχολιασμό. Η άποψή του για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Κανένα σχόλιο επ’ αυτού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης