Ομπράντοβιτς: «Πάμε για να νικήσουμε στο ΣΕΦ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 19:36
Ομπράντοβιτς: «Πάμε για να νικήσουμε στο ΣΕΦ»

Σύνθημα νίκης, ενόψει του αυριανού τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η οποία θα χαρίσει στον Παναθηναϊκό τον ένατο διαδοχικό πρωτάθλημα, έδωσε ο τεχνικός των «πράσινων», Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Κάναμε το 2-0 στο ΟΑΚΑ και τώρα θα πάμε στο ΣΕΦ για να παίξουμε ένα παιχνίδι, σαν να είναι το τελευταίο για εμάς. Αυτή θα είναι η μοναδική σκέψη μας ενόψει του αγώνα της Τετάρτης και ο τρόπος για να πάμε εκεί, να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι, με πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και προσοχή, και να κερδίσουμε» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής είπε: «Είμαστε ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του τίτλου. Κάναμε το break με τη νίκη στον πρώτο τελικό και υπερασπιστήκαμε στη συνέχεια και την έδρα μας. Μπροστά μας υπάρχει ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Πηγαίνουμε στο ΣΕΦ με πολύ καλή ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός είναι γυρισμένος με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα, για να έχουμε καλύτερη τύχη, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 19:39