Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην ΑΕΚ και μάλιστα ο Φουρτάδο λίγο έλειψε να πληρώσει τα… σπασμένα για τη χθεσινή ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, που διατήρησε… καθηλωμένη την Ένωση στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα δημιουργήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στους οπαδούς του «δικεφάλου» με τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, ως επακόλουθο της χθεσινής αντίδρασης του παίκτη στις αποδοκιμασίες φίλων της ομάδας στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στον Φουρτάδο, ζητώντας του -όχι με ιδιαίτερα κομψό τρόπο- να σκοράρει. Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και άρχισαν να τον κυνηγούν, χρησιμοποιώντας αντικείμενα από τον χώρο προπόνησης ως… όπλα.

Σε εκείνο το σημείο επενέβησαν οι συμπαίκτες του και ο Έβαλντ Λίνεν, προκλήθηκε ένταση, αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι, εμφανώς φοβισμένος, κλείστηκε στα αποδυτήρια, ενώ το εξαγριωμένο πλήθος απαίτησε να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο για τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Σπάτα κατέφτασε και η αστυνομία, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν στα όργανα της τάξης ότι το θέμα θα λυθεί εκ των έσω.

Τελικά ο Φουρτάδο αποχώρησε από τα Σπάτα συνοδεία των υπόλοιπων μελών της ομάδας, υπό το φόβο νέας επίθεσης. Σχημάτισαν κλοιό και κατευθύνθηκαν μαζί προς το πάρκινγκ, προκειμένου να αποχωρήσουν με τα αυτοκίνητά τους.

Ο ίδιος ο παίκτης έλεγε πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στα Σπάτα, αφού δεν μπορεί να αντέξει όλη αυτήν την κατάσταση και το κλίμα σε βάρος του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης