Στη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνονται απόψε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν τους πρώτους αγώνες τους απέναντι σε Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα, με στόχο φυσικά να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στις 21.45 (Novasports 1) στο Βελιγράδι, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί νωρίτερα, στις 20.30 (Novasports 2), τους Ρώσους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η Ένωση μπροστά σε 30.000 (ίσως και περισσότερους) οπαδούς της θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μείνει «ζωντανή» ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στη Μόσχα.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, καθώς σήμερα αναμένεται να περιέλθει στα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου η πολυπόθητη οικοδομική άδεια για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής της Αγια Σοφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στην έδρα της Παρτιζάν με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση, ενόψει της ρεβανς στο Καραϊσκάκη.

Το έργο των Πειραιωτών στην καυτή έδρα των Σέρβων αναμένεται αρκετά δύσκολο, ωστόσο η… αρμάδα του Χάσι δηλώνει πανέτοιμη για αυτήν την κρίσιμη μάχη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης