Θέμα Έριλνγκ Χαάλαντ φαίνεται να προκύπτει στην Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός, που σημείωσε και τα δύο γκολ (το δεύτερο ισοφαρίζοντας στον 90’) στην χθεσινή ισοπαλία (2-2) στην Κολονία, αποχώρησε 14’’ μετά το τελευταίο σφύριγμα, θυμωμένος από τον αγωνιστικό χώρο του Rhein-Energie-Stadion, πετώντας μάλιστα τη φανέλα του προς τον Μερέ, ο οποίος του την είχε ζητήσει νωρίτερα. 

Σύμφωνα με την Bild, φώναζε στα αγγλικά ορισμένος, αμέσως όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια, ενώ κάποιοι μάρτυρες τον άκουσαν να λέει: «Μισώ ό,τι συμβαίνει εδώ, βαρέθηκα».
Στα αποδυτήρια μάζεψε γρήγορα τα πράγματά του, χωρίς να πει καμία λέξη ή να κοιτάξει τον προπονητή του, Εντιν Τέρζιτς ή οποιονδήποτε από τους συμπαίκτες του, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα.
Όπως αναφέρει η Bild, στη συνέχεια μερικές ώρες αργότερα, «πέταξε» για να συμμετάσχει στην εθνική Νορβηγίας, για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με Γιβραλτάρ (24 Μαρτίου), Τουρκία (27 Μαρτίου) και Μαυροβούνιο (30 Μαρτίου). 
Ποτέ από την άφιξή του στη Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2020, ο Χάαλαντ δεν εξέφρασε τέτοια δυσφορία.  
Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός, που στις 21 Ιουλίου θα γίνει 21 ετών, έχει συμβόλαιο  με τον γερμανικό σύλλογο έως τον Ιούνιο του 2024, έχει ρήτρα 85 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η οποία θα τεθεί σε ισχύ μόνο το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης