Φαβορί έχρισε ο Πάμπλο Ορμπάιθ τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό με τη Ρούμπιν Καζάν στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ισπανός μέσος στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού ματς, επεσήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να μπει δυνατά στο Φαληρικό γήπεδο και να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην άσος της Μπιλμπάο παράλληλα τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν εφησυχάζουν, μετά τη νίκη τους με 1-0 στη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Ορμπάιθ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν υπάρχει κίνδυνος το 0-1 του πρώτου ματς να φέρει εφησυχασμό στην ομάδα: «Δεν μπορούμε να είμαστε εφησυχασμένοι. Πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας, που φυσικά θέλει να περάσει στην επόμενη φάση και θα μας πιέσει αρκετά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση μ’ αυτό στη Ρωσία: «Δεν γνωρίζω πώς θα είναι το αυριανό ματς. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλουμε να είμαστε δυνατοί, να έχουμε γρήγορο ρυθμό και να είμαστε καλύτεροι της Ρούμπιν Καζάν σε όλα τα σημεία».

Για το αν το αποτέλεσμα του ματς εξαρτάται από τον Ολυμπιακό ή από τη Ρούμπιν Καζάν: «Σεβόμαστε πάρα πολύ τον αντίπαλο, όμως, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε το φαβορί και θέλουμε να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό».

Για το αν σκέφτεται μονάχα το αυριανό ματς ή μια μεγάλη πορεία στο Europa League: «Σε αυτό το σημείο αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς σαν τελικούς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε το μέλλον. Παίρνουμε τα ματς ένα-ένα κι αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μονάχα τη Ρούμπιν Καζάν».

Για το πού θα κριθεί το ματς και πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος:
«Πιστεύω ότι ένα από τα κλειδιά είναι ο γρήγορος ρυθμός. Θέλουμε ένα ματς με γρήγορη ταχύτητα. Σ’ αυτό θα μας βοηθήσει ο κόσμος, με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει».

Για το επίπεδο που βρίσκεται ευρωπαϊκά ο Ολυμπιακός, όταν η Ρεάλ και η Μπιλμπάο έχασαν στη Ρωσία: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει υψηλό επίπεδο. Έχουμε κάνει καλά ματς και καλή πορεία. Δεν πρέπει όμως να μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Πράγματι στη Ρωσία κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν θα έχει καμία αξία αν αύριο δεν πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν φτάνουν στον Ολυμπιακό οι δυνάμεις για να τα καταφέρει και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνάμεις και για τις τρεις διοργανώσεις. Τώρα είμαστε σε μια καλή γραμμή, αλλά κοιτάμε ένα-ένα τα ματς και τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς. Μπορούμε να πετύχουμε και στις τρεις διοργανώσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης