Στην αναποτελεσματικότητα που επέδειξε ο Ατρόμητος στον αγώνα του με τον Πανιώνιο στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον «ιστορικό» και είχε πολλές ευκαιρίες, εντούτοις επεσήμανε ότι «…όταν δεν βάζεις γκολ, δεν κερδίζεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι. Θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στον στόχο μας. Και ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη, γιατί δίνει την δική του μάχη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς, είχαμε τον έλεγχο και τις φάσεις. Μέχρι την στιγμή που προηγήθηκε ο Πανιώνιος, δεν είχε κάνει άλλη ευκαιρία. Όταν δεν βάζεις γκολ, δεν κερδίζει το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, μας έλειπε μόνο το γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, είμαστε μέσα στον στόχο».

Για το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία:
«Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι ο διαιτητής έδειξε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, έπεσαν κάποιες μπάλες και δεν κρατήθηκε σωστά ο χρόνος».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης