Την παρουσίαση του νέου προπονητή του Ηρακλή, Μαρίνου Ουζουνίδη, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης. Ο πρόεδρος του «Γηραιού» ξεκινώντας τόνισε ότι η σημερινή ημέρα είναι θετική για τον Ηρακλή και εξήγησε:

«Είναι θετική μέρα για τον Ηρακλή, γιατί ξεκινά με αισιοδοξία. Καταλαβαίνουμε ότι όλα τα πράγματα μπαίνουνε σε ρέγουλα και σε δύο εβδομάδες από τώρα αισιοδοξούμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα μας βρει έτοιμους για να συμμετέχουμε αυτή τη χρονιά με προδιαγραφές καλές. Καλωσορίζουμε επίσημα τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Είναι μία επιλογή που έγινε με κριτήρια που πιστεύουμε ότι αξίζουν στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο και πιστεύουμε ότι ο κ. Ουζουνίδης έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να κάνουμε μια χρονιά που στο τέλος της θα κάνουμε ένα θετικό ταμείο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τους βοηθούς του, Ουζουνίδη, Βακαλόπουλο και Ελευθεριάδη, ο Γιάννης Τάκης είπε: «Δημιουργείται ένα ισχυρό τεχνικό τιμ. Την αξία του Παγώνη την ξέρουμε όλοι, όπως και με τον Θόδωρο που όσες φορές χρειάστηκε απέδειξε τι μπορεί να κάνει. Ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν και αυτοί στην προσπάθεια που θα γίνει».

Με τη σειρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε τον λόγο και κράτησε χαμηλούς τόνους: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ηρακλή. Είμαι σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, ξέροντας πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει αυτή η ομάδα. Θα υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δουλέψουμε πολύ με τους ποδοσφαιριστές για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που να ικανοποιήσει τον κόσμο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρά, γιατί έχουν δώσει πολλά και θέλουμε να τους τα ανταποδώσουμε».

Όσο για το μετεγγραφικό «παζάρι», ο νέος προπονητής του Ηρακλή είπε: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζω. Ήθελα να πάρω μία εικόνα και για τους νέους παίκτες. Περισσότερα θα πούμε από εβδομάδα. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να φέρω την ομάδα εκεί που πρέπει, ώστε να είναι έτοιμη. Θεωρώ ότι θα είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται για την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάποιες κινήσεις θα γίνουν. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε τις επόμενες μέρες. Καλό είναι, επειδή γράφονται και ακούγονται πάρα πολλά, μόνο όταν υπάρχει κάτι επίσημο τότε να ανακοινώνεται. Δεν θέλω να πω κάτι για τις θέσεις που θα ενισχυθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το προηγούμενο διάστημα, πριν ο ίδιος αναλάβει τον Ηρακλή, ο Ουζουνίδης είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για το τι γινόταν πριν και δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε αυτές τις προπονήσεις που κάνουμε, τα παιδιά δίνουν το καλύτερο».

Για τους στόχους: «Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τουλάχιστον από την περσινή χρονιά. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Καλό είναι να δουλεύουμε χωρίς να λέμε πολλά».
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ξέρω τις δυνατότητές μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Τέλος μίλησε για το σύστημα του Ηρακλή: «Θα ήταν λάθος εκ μέρους μου να αλλάξω το σύστημα τώρα, δύο εβδομάδες πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις. Με τον καιρό, μπορεί».

Εν τω μεταξύ, στον Ηρακλή αναμένουν τις αφίξεις των Χοσέμι και Μίρνες Σίσιτς, ενώ σήμερα ο Γιάννης Τάκης προσπάθησε να πείσει τον Λέκι να επιστρέψει στην ομάδα, όμως ο ποδοσφαιριστής έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό κασέ.

Τέλος, σε… διαζύγιο αναμένεται να οδηγηθεί ο Ηρακλής με τον Μάουρο Μιλάνο, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης