Όνειρο… απατηλό θα παραμείνει για τον Παναθηναϊκό ο Royston Drenthe. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αποκτήσουν, με τη μορφή δανεισμού, τον Ολλανδό αριστερό χαφ, ωστόσο η Real Madrid δεν είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, συναντήθηκε σήμερα στη Μαδρίτη με τους διοικούντες τη «βασίλισσα», οι οποίοι όμως του γνωστοποίησαν ότι δε θα κάνουν δεκτή την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Royston Drenthe οι «πράσινοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου.

Έμεινε ελεύθερος από την Inter ο Cruz

Ελεύθερος να συνεχίσει σε σύλλογο της αρεσκείας του την ποδοσφαιρική του καριέρα έμεινε ο Julio Cruz της Inter. Ο Αργεντινός επιθετικός, που απασχολεί μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό, αποδεσμεύτηκε από το συμβόλαιό του με τους «nerazzurri» και ο πρόεδρος της ομάδας, Μassimo Μoratti τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Cruz μας έδωσε πολλές λύσεις. Παίκτες σαν κι αυτόν δεν πρέπει να είναι αναπληρωματικοί κι έτσι είναι δίκαιο να βρει ομάδα, όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής», ανέφερε ο πρόεδρος των «nerazzurri» για τον 35χρονο Αργεντινό, ο οποίος φεύγει από την Inter μετά από έξι χρόνια.

Ο Cruz άρχισε την καριέρα του στην Banfield όπου έπαιξε από το 1993 μέχρι το 1996, ενώ τη σεζόν 96-97 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Boca Juniors. Στη συνέχεια πέρασε τον Ατλαντικό και φόρεσε από το 1997 μέχρι το 2000 τη φανέλα της Feyenoord, ενώ μέχρι το 2003 αγωνίστηκε στη Bologna, απʼ όπου πήγε στην Inter.

«Ο Ivanschitz θα κάνει νέο ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό» 

Ο Andreas Ivanschitz τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε ελάχιστες συμμετοχές ως βασικός στον Παναθηναϊκό, γεγονός που είχε άμεσο αντίκτυπο και στην παρουσία του στην Εθνική Αυστρίας.

Ο εκπρόσωπος του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Georg Stangassinger, ωστόσο, δε χάνει την αισιοδοξία του. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα «Heute» τόνισε ότι ο «Ιβ» φέτος θα κάνει νέο ξεκίνημα, προκειμένου να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού των «πρασίνων», Henk ten Cate.

«Ο Ivanschitz έχει την εκτίμηση του Henk ten Cate στον Παναθηναϊκό. Αυτό το καλοκαίρι θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, θα κάνει την αντεπίθεσή του», τόνισε αρχικά Stangassinger, ο οποίος στη συνέχεια, ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Red Bull Salzburg, είπε: «Τώρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ».

Παρελθόν απο τον Παναθηναϊκό ο Wawrzyniak

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Jakub Wawrzyniak. Ο Πολωνός αμυντικός ειδοποίησε τους διοικούντες το «τριφύλλι» -μετά από ενημέρωση που του έγινε από το ΕΣΚΑΝ -ότι βρέθηκε «ντοπέ», και σε άλλο παιχνίδι, πριν από αυτό με την Skoda Ξάνθη.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jakub Wawrzyniak ότι ύστερα από επανέλεγχο δείγματος που είχε ληφθεί μετά από αγώνα πρωταθλήματος προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα.

Κατόπιν και αυτής της νέας εξέλιξης και με δεδομένες τις πάγιες θέσεις και την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα ντόπινγκ, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή» ανέφερε χαρακτηριστικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 10 Ιουνίου, 17:50)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης