Δύο μετεγγραφές επιπέδου Super League πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση των Μανώλη Σκούφαλη και Τάσου Κυριάκου, οι οποίοι πέρυσι ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση για τον Σκούφαλη:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη, οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 1978 και μετράει συνολικά στην καριέρα του 161 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 82 στην Β’ και 53 στην Γ’. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δόξα Βύρωνα, στην Κοζάνη, στον Αθηναϊκό, στον Ακράτητο, στην Κέρκυρα και στον Πανιώνιο, ενώ τις δυο τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα».

Η ανακοίνωση για τον Κυριάκο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής (14/8/1978) υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών. Ο Τάσος Κυριάκος έχει αγωνιστεί σε 134 ματς στην Α’ Εθνική με την Καλλιθέα, τον Άρη, τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Ομόνοιας Λευκωσίας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης