Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης. Ο Φερνάντο Ουσέρο μίλησε στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr για τον τελικό, επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά τόνισε ότι σε ένα παιχνίδι μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Η συνέντευξη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για ποιο λόγο έβγαλες το παπούτσι όταν πέτυχες το δεύτερο γκολ με τον ΠΑΟΚ; Σε ποιον ήθελες να το δείξεις;
«Ήθελα να το δείξω στη μητέρα μου. Πάνω σε αυτό γράφει το όνομά της, Σολεδάδ. Ήθελα να αφιερώσω ένα μέρος της νίκης αυτής και της πρόκρισης στην οικογένειά μου και ένα μέρος στον συμπαίκτη μας, τον Φορμίκα».

-Κόντρα στον ΠΑΟΚ σκόραρες και με το δεξί και με το αριστερό. Ποιο τελικά είναι το πόδι σου;

«Καταρχάς, μου αρέσει να σκοράρω και με τα δύο πόδια (γέλια). Δεν με ενδιαφέρει με ποιο θα το βάλω, ανάλογα σε ποιο μου έρχεται η μπάλα. Το καλό μου πόδι είναι το δεξί. Αλλά και το αριστερό το χειρίζομαι πολύ καλά, έτσι; (γέλια)».

-Σφράγισες την πιο ιστορική, μέχρι την επόμενη, νίκη του Αστέρα. Πώς αισθάνεσαι;

«Πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενος. Είμαι εδώ δύο χρόνια, ο πρώτος ήταν δύσκολος, αλλά παλέψαμε πολύ. Φέτος, σε μια χρονιά που έχει διαρκέσει πάρα πολύ για εμάς, έχουμε ανταποκριθεί. Όσο για τα δύο γκολ, το σημαντικό είναι ότι πάμε στον τελικό. Όχι ποιος σκόραρε, αρκεί που μπήκαν».

-Ο Αστέρας έπαιξε δύο φορές φέτος τον Ολυμπιακό, ήταν καλός αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα. Είναι το απωθημένο σας;

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει περάσει ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες. Όμως, εμείς θα πάμε εκεί για να τον κερδίσουμε. Ένας τελικός είναι ένα παιχνίδι. Το οποίο ο καθένας που παίζει, παίζει για να το κερδίσει».

-Θα σκοράρεις και πάλι;

«Ας κερδίσουμε και ας το βάλει και ο τερματοφύλακας (γέλια)».

-Τα Χριστούγεννα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα τραυματισμού. Το έχεις πια ξεπεράσει οριστικά;

«Ναι, είναι ένας τραυματισμός που ανήκει πια στο παρελθόν. Είχα ένα θέμα με το γόνατό μου και η αλήθεια είναι ότι θέλησα να πάω στην Ισπανία για να με δει ένας ειδικός σε αυτά τα θέματα. Αλλά πλέον είναι όλα καλά».

-Τώρα που είπες για Ισπανία, όποτε πηγαίνεις συστήνεις σε άλλους συμπατριώτες σου ποδοσφαιριστές να έρθουν στην Ελλάδα και στον Αστέρα;
«Ασφαλώς. Σίγουρα θα πρότεινα σε ποδοσφαιριστές, όχι μόνο από την Ισπανία, να έρθουν στον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι πια μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Το λιγότερο που έχει πετύχει, είναι ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Europa League. Ίσως να είναι και στο Champions League. Πάρα πολλοί παίκτες θα ήθελαν την πρόκληση της συμμετοχής σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης