Το σύνθημα, ενόψει του φάιναλ φορ της Euroleague, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη το διήμερο 6-8 Μαΐου, έδωσε ο Σον Στόουνρουκ.

Ο άσος της Σιένα, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στάθηκε στον χαρακτήρα που επέδειξαν οι πρωταθλητές Ιταλίας σε όλες τις δυσκολίες για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, τονίζοντας ότι «πάμε να τους νικήσουμε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σον Στόουνρουκ:

«Ποιος θα περίμενε ότι μετά από δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς για τη φάση των “16” θα καταφέρναμε να περάσουμε; Επίσης ποιος περίμενε ότι μετά την ήττα με 48 πόντους στο πρώτο παιχνίδι των play-offs θα τα καταφέρναμε στο τέλος; Λοιπόν… όλοι όσοι μας πιστέψατε σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και την πίστη σας σε εμάς. Γιατί είμαστε ακόμα εδώ, τρεις εβδομάδες πριν το Final 4.

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι κομμάτι του Final 4. Κάναμε όλοι μεγάλη προσπάθεια και τα καταφέραμε. Κανένας δεν περίμενε να περάσουμε όχι από τα play-offs, αλλά από το ξεκίνημα που πραγματοποιήσαμε στη φάση των “16” της Euroleague. Καταφέραμε κάτι απίστευτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάναμε ήταν να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που βρήκαμε στον δρόμο μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά και στα play-offs, αλλά… αφυπνιστήκαμε και μπορέσαμε να περάσουμε. Τώρα, όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία.

Είμαστε εδώ και πάμε για να νικήσουμε! Είμαστε τυχεροί, όπως όλοι που παίρνουμε μέρος σε ένα ακόμα Final 4 είναι πολύ σημαντικό. Όπως, είπα ξανά, λοιπόν πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης