Ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη στήριξη που έδειξαν και δείχνουν στην ομάδα, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 29η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα της πόλης σου, η ομάδα του Νομού σου, η ομάδα της καρδιάς σου, ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ σου, δίνει την Κυριακή 11 Απριλίου και ώρα 19:00 το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League αντιμετωπίζοντας την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό σε περιμένουν την Κυριακή για να σου πούνε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παρουσία σου στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας αλλά κυρίως για την συμπαράσταση που εισπράξαμε στα 2 χρόνια παραμονής μας στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η νέα χρονιά θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας και στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ελπίζουμε πως εσύ θα μας βοηθήσεις σε αυτή τη νέα προσπάθεια, σε αυτή τη νέα αρχή.

Παράλληλα ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως άρχισε από την Πέμπτη 8 Απριλίου η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι το τελευταίο εντός έδρας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας (Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος) ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 και να προμηθεύονται το εισιτήριο τους.

Το Σάββατο 10 Απριλίου, οι φίλαθλοι μπορούν να εξυπηρετούνται από τις 10:00-14:00, ενώ την μέρα του αγώνα θα πωλούνται στο εκδοτήριο της Θύρας 1 επί της Παναγής Τσαλδάρη από τις 15:00 το οποίο θα διαθέτει εισιτήρια για τις θύρες 1,2,4 και 7.

Τα εισιτήρια που αφορούν τη Θύρα 6 θα πωλούνται αποκλειστικά από το εκδοτήριο της θύρας 5 (έναντι πάρκου) και η διάθεσή τους θα αρχίσει την ίδια ώρα. Η είσοδος θα πραγματοποιείται από τις θύρες 5 και 6.

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 30€

Θύρα 2: 20€

Θύρα 4 & 5: 25€

Θύρα 6: 20€

Θύρα 7 (VIP): 40€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης