Για ακόμη τρία χρόνια θα συνεχιστεί η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Adidas, αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να την ανανεώσουν, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΚΑΕ.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή το μεσημέρι (12:00) θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα του «τριφυλλιού» με τα πέντε αστέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Adidas, ο Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού της ομάδας, θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, η οποία έχει ήδη στεφθεί από επιτυχίες και έχει σφραγιστεί από τίτλους στη μέχρι τώρα συμβίωσή τους. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τρία ακόμη χρόνια με ιδιαίτερα συμφέροντες οικονομικούς όρους για την ομάδα. Μια συνεργασία που αναμένεται να είναι πιο δυναμική με την προώθηση της φανέλας σε όλα τα σημεία πώλησης Adidas.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ κ. Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε σχετικά, «χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Adidas, μία συνεργασία που έχει στεφθεί από ιδιαίτερα σημαντικές αγωνιστικές και εμπορικές επιτυχίες. Είναι πολύ σημαντικό ότι σε καιρούς οικονομικά δύσκολους, η συνεργασία μας αναβαθμίστηκε ιδιαίτερα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του Παναθηναϊκού στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα. Ο κοινός μας στόχος για το μέλλον, είναι να προσφέρουμε στους αθλητές του Παναθηναϊκού τη μέγιστη ποιότητα αθλητικού υλικού, αλλά και να προωθήσουμε τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας σε κάθε σημείο του πλανήτη μέσα από το τεράστιο δίκτυο καταστημάτων της Adidas».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, αλλά και την έναρξη σε λίγες μέρες των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας και της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-10. Η νέα φανέλα με πέντε αστέρια πλέον να πλαισιώνουν το σήμα, θα παρουσιαστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Adidas την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 12.00 σε εκθεσιακό χώρο της Αθήνας. Με την ευχή όλων η συνεργασία των δύο πλευρών να παραμείνει εξίσου επιτυχημένη σε κάθε επίπεδο και στα χρόνια που έπονται».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης