Εντείνεται η ανησυχία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο Ούγγρος επιθετικός αρκέστηκε και σήμερα σε θεραπεία, καθώς δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους προσαγωγούς και τους κοιλιακούς.

Έτσι δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση ο Μαγυάρος στράικερ, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Γιόσου Σαριέγκι κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση, που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού».

Αντίθετα, ο Τοτσέ δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησε και σήμερα ο Γιούρκας Σειταρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2” και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Τοτσέ και Χριστοδουλόπουλος, ενώ οι Ρούντολφ και Σεϊταρίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης