Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται ακόμα ο Αλ Σαούντ»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, 19:53
Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται ακόμα ο Αλ Σαούντ»
Υπαρκτό παραμένει το ενδιαφέρον του Αλ Σαούντ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό κατέστησε σαφές στο novasports.gr. ο άμεσος συνεργάτης του πρίγκιπα, Μοχάμεντ Μπάσεμ, ο οποίος είπε συγκεκριμένα ότι: «Ο Πρίγκιπας ακόμα ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε στείλει όσα έγγραφα μας έχουν ζητηθεί από τους νομικούς εκπροσώπους του κ. Βαρδινογιάννη και περιμένουμε απάντηση. Γνωρίζουμε πως ακόμα είναι σε εκκρεμότητα η ψήφιση του νόμου. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα.

Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και αισθάνεται άσχημα με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Θέλει να βοηθήσει. Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον κ. Βαρδινογιάννη και τους συνεργάτες του και περιμένουμε ειδοποίηση από την Ελλάδα».

Επιπροσθέτως ο Μπάσεμ ανέφερε ότι η πλευρά του Σαουδάραβα έχει στείλει στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, πριν από περίπου έναν μήνα, τις τραπεζικές εγγυήσεις από τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας καθώς και όσα έγγραφα έχουν ζητηθεί από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εντούτοις, όπως επισήμανε ο άμεσος συνεργάτης του πρίγκιπα, δεν έχει λάβει απάντηση μέσω επιστολής.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, 20:08