Κανονικά συμπεριλήφθη στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κουίνσι, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον γλουτό που τον ταλαιπωρούσαν και θα δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (04/02) στις 19:30 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γκανέζος κατάφερε να πάρει μέρος στη σημερινή (03/02) προπόνηση κι έτσι ο τεχνικός της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα τον συμπεριέλαβε κανονικά στην 20μελή αποστολή της ομάδας. Εκτός παρέμεινε ο Λέτο, όπως αναμενόταν, καθώς ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.
Εκτός μάχης είναι και οι τραυματίες Ρούντολφ και Μπουμσόνγκ ενώ ο Καραγκούνης ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε νοκ- άουτ. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει επίσης τον Σεντρίκ Καντέ που είναι με την Εθνική του Μάλι στο Κόπα Άφρικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές αναμένονται στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του 66χρονου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης με τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Οι Σιμάο και Βιτόλο θα έχουν ανασταλτικό ρόλο ενώ ο Κατσουράνης θα έχει περισσότερες οργανωτικές αρμοδιότητες και στις πτέρυγες θα πάρουν θέσεις οι Κλέιτον και Ζέκα, στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Τοτσέ. Εκτός του αμφίβολου Κουίνσι, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο νεαρός Χάρης Μαυρίας.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης