Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ τέθηκε ο Κουΐνσι.

Ο Αφρικανός ακραίος μέσος του «τριφυλλιού», ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο, γυμνάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα κι έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο τεχνικός των «πρασίνων», είχε τετ-α-τετ με τον παίκτη, προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάστασή του, ενώ μίλησε και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντάς τους μεταξύ άλλων την κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα.

«Κατανοώ ότι είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο τελευταίο ματς των πλει οφ. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είμαστε καλύτεροι και είναι στο χέρι μας να πετύχουμε το στόχο μας. Μετά θα ξεκουραστούμε» ανέφερε ο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Ένωση τους τιμωρημένους Βιτόλο και Κατσουράνη, καθώς και τους τραυματίες Λέτο, Σπυρόπουλο, Ρούντολφ και Σεϊταρίδη. Οι τρεις τελευταίοι υποβλήθηκαν σήμερα σε θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης