Μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχές παιχνίδι έμεινε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», μολονότι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την «Ένωση», με αποτέλεσμα η διαφορά τους από τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να μειωθεί στους έξι βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, επιχείρησε σήμερα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, τονίζοντας στους παίκτες του ότι, εάν συνεχίσουν έτσι, θα φτάσουν στο μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από λάθος, αλλά στη συνέχεια ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ισοφαρίσαμε και είχαμε πολλές ευκαιρίες, για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε παρά την προσπάθεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς χθες δεν ήμασταν τυχεροί», είπε αρχικά στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός των «πράσινων» και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Δεν έγινε τίποτα. Αν συνεχίσουμε το ίδιο καλά, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όσο εμείς είμαστε μπροστά, τότε δεν θα μπορούν να μας φτάσουν. Τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε το ματς του Κυπέλλου και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, οι Σίλβα Κλέιτον και Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι οι δύο νέοι παίκτες που δηλώθηκαν από τον Παναθηναϊκό στην UEFA για τους αγώνες του Europa League.

Σε σχέση με την 23αδα που είχε δηλωθεί στην αρχή της σεζόν, εκτός έμεινε ο νεαρός Μαχλελής.

Η 24αδα που ανκοινώθηκε είναι η ακόλουθη: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Δάρλας, Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σιμάο, Κλέιτον, Καραγκούνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Ρουκάβινα, Σισέ, Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε στη Β’ Λίστα (παικτών των ακαδημιών) τους Τάσο Λαγό και Φώντα Φέτση. Υπενθυμίζεται πως, βάσει των κανονισμών της UEFA, μία ομάδα μπορεί να δηλώσει στην Α’ Λίστα από 21 έως 25 παίκτες, αρκεί οι τέσσερις τελευταίες θέσεις να καλύπτονται από ποδοσφαιριστές που έχει η ίδια αναδείξει μέσα από τα τμήματα υποδομής της. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Καραγκούνης, Τζόρβας και Νίνης.

Δείτε τις φάσεις από το χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης