Ως η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 15ετίας παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός από την Euroleague, η οποία έκανε αφιέρωμα στους «πράσινους», ενόψει της συμμετοχής τους στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Final Four» είναι ο τίτλος του αφιερώματος, στο οποίο γίνονται εξαιρετική μνεία τόσο για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» όσο και τον Κώστα Τσαρτσαρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον «Ζοτς» η διοργανώτρια αρχή σημειώνει ότι «υπάρχουν οι νικητές, υπάρχει όμως και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, ο Σέρβος τεχνικός θα στεφθεί για 8η φορά πρωταθλητής Ευρώπης, αριθμός διπλάσιος από τους τίτλους των τεσσάρων προπονητών που συγκατοικούν στην δεύτερη θέση της λίστας (σ.σ. Πέδρο Φεράντιθ, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και Ετορε Μεσίνα)».

Παράλληλα στο αφιέρωμα της Euroleague παρουσιάζεται η ιστορία του Κώστα Τσαρτσαρή, του παίκτη που, όπως υπογραμμίζεται «είναι ο πιο συχνός πρωταθλητής της τελευταίας δεκαετίας και αποτελεί την άγκυρα πνεύματος νικητή για την μοντέρνα δυναστεία που έφτιαξε ο Παναθηναϊκός», ενώ για τον Περπέρογλου αναφέρει: «στην πρώτη παρουσία του σε φάιναλ φορ, το 2009, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης και στις 6-8 Μαΐου θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή».

Στην παρουσίαση του «θρύλου» της ομάδας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη που κατέκτησε 5 ευρωπαϊκά τρόπαια, 11 πρωταθλήματα Ελλάδας και 8 Κύπελλα με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος γίνεται αναφορά και στις αναμετρήσεις των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα και την πρόκριση εις βάρος των Καταλανών «Οι «πράσινοι» απέδειξαν γι’ άλλη μια φορά ότι κανένα τρόπαιο δεν είναι δεδομένο, όταν βρίσκονται στο παρκέ και στη μάχη της πρόκρισης», ενώ επισημαίνεται ότι οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την πρόκριση «μπροστά σε μία θάλασσα 19.000 οπαδών στο ΟΑΚΑ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης