Παραπάνω από 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το κλειστό των Ολυμπιακών Αθλητικών εγκαταστάσεων, αποδεικνύοντας ότι είναι στο πλευρό των «πράσινων» όχι μόνο στις χαρές, αλλά και στις λύπες.

Οι φίλοι των «πράσινων» με αυτό τον τρόπο θέλησαν να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του, οι οποίοι βρέθηκαν στο «στόχαστρο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από το Μαρούσι ξέσπασε με βαρύτατες εκφράσεις κατά των παικτών, «αναγκάζοντας» έτσι τον κόσμο του «τριφυλλιού» να προχωρήσει σε πορεία… συμπαράστασης και στήριξης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος ήταν από νωρίς στο ΟΑΚΑ βρέθηκε τελικά ενώπιων των φιλάθλων, μαζί με τους συνεργάτες του και αντιπροσωπεία παικτών.

Από πλευράς φιλάθλων, αυτοί εξαπέλυσαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς ως προς το πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας, και ζήτησαν από τον Ομπράντοβιτς να τους αποκαλύψει τι έγινε χθες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στη συνέχεια τού τόνισαν ότι ακόμη κι αν χάσει και τους τρεις φετινούς τίτλους οι φίλαθλοι θα είναι κοντά στην ομάδα.

Στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς πήρε το λόγο και υπογράμμισε: «Ουδέποτε τέθηκε θέμα να παραιτηθώ. Θα αφήσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Έχουμε περάσει πολλά. Σας χρειαζόμαστε κοντά μας. Σας έχουμε από την αρχή ότι σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να είστε εδώ. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη», είπε ο «Ζοτς» για να προσθέσει ο Βασίλης Σπανούλης: «ζητάμε συγγνώμη για τις δύο άσχημες εμφανίσεις». Πριν όμως τελειώσει ο κόσμος τον σταμάτησε φωνάζοντας: «Μη ζητάς συγγνώμη! Έχετε κερδίσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα! Μας κρατάτε όρθιους 15 χρόνια. Τώρα θα σας κρατήσουμε εμείς».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Διαμαντίδης, είπε: «Ευχαριστούμε για την στήριξη. Δεν ήμαστε χαρούμενοι. Θέλουμε να δουλέψουμε πολύ και να κάνουμε ότι κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια».

Τελευταίος μίλησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπογραμμίζοντας: «Αυτό που κάνατε είναι τεράστια μαγκιά. Έχουμε πει στις χαρές και στις λύπες μαζί. Πρέπει να είστε πάντα ενωμένοι κι αυτό δείχνει πόσο Παναθηναϊκοί και πόσο μάγκες είστε. Αυτό που έγινε σήμερα, δεν έχει ξαναγίνει σε καμία ομάδα».

Φάσεις από το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης