Ενάμισι περίπου μήνα μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, ο Κώστας Τσαρτσαρής ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στις ομαδικές προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής φόργουορντ του «τριφυλλιού» θα δοκιμάσει να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα για πρώτη φορά σήμερα από τις 10 Νοεμβρίου, όταν υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο του αριστερού γόνατου, μόλις 48΄΄μετά την είσοδό του στο παρκέ, κατά τη διάρκεια της 1ης περιόδου του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος άσος έχει ήδη αρχίσει ατομικές προπονήσεις και πριν την προθέρμανση του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Μπάμπεργκ χθες, γυμναζόταν μόνος του στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων» για τον αγώνα με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη.

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Στράτος Περπέρογλου, περιμένουν με αγωνία στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καβαλιώτης φόργουορντ είχε παρουσιάσει θρόμβωση το περασμένο καλοκαίρι και περιμένει το «πράσινο φως» του ιατρικού τιμ για να αρχίσει ασκήσεις με επαφή, καθώς ήδη συμμετέχει στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης