Την οργισμένη αντίδραση του ανθρώπων του Παναθηναϊκού επέφεραν οι δηλώσεις, που φέρεται να έκανε χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «να σκοτώσουν τους αντιπάλους» και «να ρίξουν καμιά κλωτσιά», ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι των «αιωνίων».

Οι διοικούντες των «πρασίνων» απέστειλαν επιστολή προς την ΕΠΟ, στην οποία χαρακτήρισαν απαράδεκτα τα όσα φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, ενώ ζήτησαν από τις αρμόδιες αρχές να λάβουν τα μέτρα τους για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

«Χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Κόκκαλη, όπως μεταφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα, όχι μόνο οδηγούν σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), αλλά επιπλέον προκαλούν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και να διαφυλαχθούν τα μέλη της ομάδας μας από κάθε είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου».Την εκτός έδρας νίκη επί της ουραγού Νέας Σαλαμίνας με σκορ 3-1 πέτυχε η ΑΕΛ στον αγώνα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Κλέιτον (20΄,68΄) και Βάργκας (60΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Άβαλος (34΄). Η ΑΕΛ με τους τρεις αυτούς βαθμούς διατηρήθηκε στην έκτη θέση, μειώνοντας τη διαφορά της απ’ την πρώτη πεντάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης