Ο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ατσαλένιο, όπου η ομάδα της Αχαΐας γνώρισε την ήττα με 1-0, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο τελευταίος του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο των Πατρινών.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά την ήττα από την ομάδα του Ηρακλείου, υπέβαλε την παραίτησή του, και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εμμείνει στην απόφασή του, ακόμα κι αν ο Αλέξης Κούγιας του ζητήσει να παραμείνει στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος των Αχαϊών, πάντως, με σχετική τοποθέτησή του, υποστήριξε πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Δημήτρη Σπανό να φύγει από την ομάδα του:

«Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του προπονητού μας κ. Δημήτρη Σπανού, όπου γνωστοποίησε την παραίτησή του. Μίλησα μαζί του πριν από λίγη ώρα, όπως, επίσης επικοινώνησα και με τον γενικό μάνατζερ κ. Μίλαν Μάρισιτς. Η απόφασή μου είναι γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν έχω κανέναν σκοπό να την αλλάξω. Ο προπονητής Σπανός έχει υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια και η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει σκοπό να το τηρήσει. Η αποκλειστική ευθύνη και γι’ αυτή την ήττα, αφορά στην αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Η Παναχαϊκή είναι πρώτη στην βαθμολογία και πρόκειται για μια σοβαρή ποδοσφαιρική εταιρεία που σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα των ποδοσφαιρικών εταιρειών, που οι πρόεδροί τους είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και κάνουν κουμάντο ορισμένοι… μυαλοπώληδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παναχαϊκή έχει αυτή τη θέση στη βαθμολογία από τις προσπάθειες αυτού του προπονητή, των συνεργατών του αλλά και των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και εγώ τους περιβάλλω όλους με εμπιστοσύνη. Δεν θέλουμε να είμαστε μια ΠΑΕ σαν όλες τις άλλες στην Ελλάδα και θέλουμε να δείξουμε άλλο πρόσωπο».

Καταλήγοντας, ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής ανέφερε ότι: »Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της χρονιάς θα βρει την Παναχαϊκή πρωταθλήτρια, με δικούς της νεαρούς παίκτες και χωρίς χρέη. Η σωστή διαχείριση κάποιων ατυχών στιγμών από τον επικεφαλής μιας οικογένειας, με τον σωστό τρόπο, κάνει όλη την οικογένεια καλύτερη. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην οικογένεια της ομάδας της Αγίας Παρασκευής και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χρόνη, ο οποίος μαζί με τον Κουσκουνά ήταν οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου σήμερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης