Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα «πέταξε» ο Ολυμπιακός, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Κασάμι στο 48’, ενώ στο 79’ ο Κούσας ισοφάρισε σε 1-1. Να σημειωθεί ότι για τους «ερυθρόλευκους» αποχώρησαν τραυματίες οι Μανιάτης και Εντινγκά, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μίτσελ να αγωνίζεται στο τέλος του αγώνα με δέκα παίκτες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός περίμενε τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή και τον μπλόκαρε, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μίτσελ να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Μπρακάλι στο πρώτο μέρος. Αντίθετα, η ομάδα του Αγρινίου απώλεσε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού ο Κούσας με κεφαλιά, είδε τους αμυντικούς των «ερυθρολεύκων» να διώχνουν τη μπάλα πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος ο Μίτσελ πέρασε στο παιχνίδι τον Κασάμι και δικαιώθηκε, αφού ο Ελβετός στο 48’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Όσο περνούσε η ώρα ο Παναιτωλικός ισορροπούσε το παιχνίδι και έφτανε απειλητικά στην εστία του Ρομπέρτο.

Σε μία από αυτές τις φάσεις, στο 78’, ο Κούσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο Ολυμπιακός έφτασε με τον πόντους στους τέσσερις βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-1 (Nova 2)

Γκολ: 79′ Κούσας – 48′ Κασάμι

Κίτρινες κάρτες: Mαλεζάς, Κ. Μαρτίνες, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος – Μποτία, Διαμαντάκος

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός:
Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ (74′ Μήλιος), Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (58′ Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68′ Θεοδωρίδης).

Ολυμπιακός:
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Μανιάτης (75′ Σαβιόλα), Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί (46′ Κασάμι), Ντουρμάζ (58′ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης