Οι διοικούντες τον Παναιτωλικό μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League άρχισαν το… ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο… χορός των αποδεσμεύσεων στους Αγρινιώτες άνοιξε με τους Ανρί Καμαρά και Μπέντζαμιν Ονουάτσι να λύνουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Αγρινίου ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους, ενώ ο Καμάρα υπογράμμισε από την πλευρά του:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εξαιρετική συνεργασία. Είναι μια ομάδα με την οποία όσοι συνεργάζονται δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας όλη τη σεζόν. Παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.  Εύχομαι στον Παναιτωλικό να επιστρέψει σύντομα στη Super League».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανρί Καμαρά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια (30) των «κυανοκίτρινων» στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, όντας μάλιστα ο  πρώτος σε χρόνο συμμετοχής (2.585 λεπτά), και πρώτος σκόρερ (7 γκολ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Νιγηριανό στράικερ, έπαιξε σε μόλις εννέα παιχνίδια με τους Αγρινιώτες, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης