Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων, που ήθελαν τον Δημήτρη Σιόβα να δίνει το «παρών» σε προπονήσεις της βελγικής Γκενκ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης θα παραμείνει στους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα να συμμετείχε σε προπονήσεις ομάδας του εξωτερικού, προκειμένου αυτές να αποτελέσουν και το κριτήριο για την απόκτησή του.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ δεν θα αποδεχόταν ποτέ να γίνει αντικείμενο… εξέτασης, ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής της. Ειδικά για την περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, παρά μόνο πως αν η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το επιθυμούσαν, ήδη θα είχε γίνει αποδεκτή μία από τις τουλάχιστον τρεις επίσημες προτάσεις που έχουν κατατεθεί στον σύλλογό μας από ομάδες του εξωτερικού και οι οποίες ζητούσαν την άμεση απόκτησή του.

Η αξία του Δημήτρη Σιόβα αποδεικνύεται από τις 61 συμμετοχές του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ειδικά φέτος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό, όπως και στα δύο φετινά παιχνίδια του κυπέλλου, που επίσης έχει αγωνιστεί σε όλη την διάρκειά τους και όχι από την (δήθεν) συμμετοχή του σε… προπονήσεις ομάδων ανά την υφήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης συνεχίζει τις προσπάθειές του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, προκειμένου αυτός να πετύχει τους στόχους του, αλλά και ο ίδιος να διεκδικήσει θέση στην Εθνική Ελλάδος και όταν έρθει η ώρα, από κοινού με την ομάδα θα αποφασίσουν για το μέλλον του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης