Ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε με 1-0 από τη Μακάμπι, ωστόσο με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League μπορεί κάλλιστα να περάσει στην επόμενη φάση. Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την ανατροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της, εν όψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι, επισημαίνει τα εξής:

«Οι θύρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα ανοίξουν την Πέμπτη δύο ώρες πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωί και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συστήνει στον κόσμο να προμηθευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριό του, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει και στην επίτευξη του στόχου της. Προστατεύουμε την έδρα μας, όπως ακριβώς έγινε και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόριτσα, όπου κόσμος και ΠΑΕ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την άψογη διοργάνωση της αναμέτρησης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας, με τη φωνή μας και τα «κυανέρυθρα» χρώματά μας και μόνο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης