Από τα πόδια του ξεκίνησαν και τα τρία γκολ του Πανιωνίου, στο παιχνίδι με την Skoda Ξανθη, όπου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα στις επιτυχίες, κερδίζοντας έτσι με το… σπαθί του το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, περί ου ο λόγος, παρέλαβε σήμερα το συγκεκριμένο βραβείο και με δηλώσεις του ευχαρίστησε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, αλλά και όσους οπαδούς τον στήριξαν με την ψήφο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, στον κ. Κατσιφαράκη και τους γιατρούς που είναι δίπλα μας, αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται κάθε μέρα για μας, γιατί αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά, καθώς και στον κόσμο που με ψήφισε».

Εν συνεχεία, ο αριστερός μπακ των κυανέρυθρων», αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κλήσης του από τον Ότο Ρεχάγκελ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, δήλωσε: «Είναι θέμα του κ. Ρεχάγκελ. Δική μου δουλειά είναι να αγωνίζομαι όσο μπορώ. Έχω πέντε παιχνίδια ακόμα με τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η δουλειά μου κι αυτή πρέπει να κάνω».

Η βράβευση έγινε στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ την απονομή έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «κυανερύθρων» Απόστολος Φίλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης