Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Τζο Ίσνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Rogers Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράιλι Οπέλκα.

Ούτε ο Τζον Ίσνερ κατάφερε να σταματήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στην προδιαγεγραμμένη πορεία τίτλου του Ρώσου στο Τορόντο. Ο ανορθόδοξος πλην αποτελεσματικός Μεντβέντεφ, είχε απαντήσεις στο παντοδύναμο σερβίς του Ίσνερ και με το επιβλητικό 6-2, 6-2 επί του Αμερικανού, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του National Bank Open, όπου τον περίμενε ο Ράιλι Οπέλκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Έπαιξα εξαιρετικά σήμερα. Νομίζω ότι έκανα μόνο δύο αβίαστα λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά των τουρνουά πριν το US Open. Νιώθω ότι κάθε φορά παίζω και καλύτερα” είπε ο Μεντβέντεφ στην on-court συνέντευξη.

Ο Μεντβέντεφ επιστρέφει στον τελικό του Toronto Masters, δυο χρόνια μετά την παρθενική του συμμετοχή σε Masters τελικό όταν είχε ηττηθεί από τον Ράφαελ Ναδάλ ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα έχασε ξανά από τον Ράφα στον τελικό του US Open ’19.

Τέσσερα break σε οχτώ service games του Ίσνερ, πέτυχε ο Μεντβέντεφ ο οποίος κέρδισε το 50% των return πόντων του απέναντι σε ένα από τα πιο ισχυρά σερβίς που έχει δει ποτέ το τένις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, προηγείται 3-1 στις νίκες απέναντι στον Οπέλκα και μετά από αυτή την εμφάνιση κόντρα στον Ίσνερ σίγουρα θα ανησύχησε ακόμα περισσότερο τον Αμερικανό big server που έβγαλε εκτός ημιτελικών τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πηγή: Τennis24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης