Έχοντας όλα τα «όπλα» στη… φαρέτρα του, θα παρατάξει ο Γιώργος Γεωργιάδης την εθνική Ελπίδων στον αυριανό αγώνα της με την Τσεχία (17:00, MEGA) στο Γιάμπλονετς για τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.

Οι παίκτες που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι οι: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας (Σάλκε), Γιακουμής, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Ιωαννίδης, Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Στρατηλάτης (Λεβαδειακός), Φορτούνης (Αστέρας Τρ.), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Σοϊλέδης (ΟΦΗ), Γκέντσογλου, Αργυρίου (ΑΕΚ), Σιόβας (Πανιώνιος), Καρέλης (Εργοτέλης), Γιάντσης (Κέρκυρα), Βασιλακάκης (Ξάνθη), Μπουκουβάλας (Τρίκαλα), Κατσικάς (Ηρακλής) και Σκόνδρας (Ατρόμητος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση μίλησε στο epo.gr ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Παπαδόπουλος, αναφέροντας: «Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Οι Τσέχοι έχουν παράδοση στις μικρές Εθνικές, όμως εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θέλουμε πολύ να προκριθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αποδείξαμε στον προκριματικό όμιλο ότι είμαστε μια από τις καλύτερες Εθνικές σε αυτή την ηλικία και μένουν ακόμη δύο βήματα για να φέρουμε άλλη μια διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτή την πρόκληση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης