Κλειδί για τη διατήρηση των σκήπτρων του στο ελληνικό πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Μάρκο Πάντελιτς τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τις μικρομεσαίες ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος επιθετικός παράλληλα αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις των Πειραιωτών με την ΑΕΚ και την Ντόρτμουντ, ενώ δεν παρέλειψε να μίλησει και για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Μετά το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, καταφέραμε και κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ποια παιχνίδια δίνουν το πρωτάθλημα: « Τα παιχνίδια με ομάδες όπως ο Πανιώνιος είναι αυτά που σε κάνουν πρωταθλητή. Είναι απίθανο να έχεις 100% επιτυχία σε αυτά τα παιχνίδια αλλά μπορούμε να κερδίσουμε το 75 με 80% από αυτά. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να μην χάνεις στα ντέρμπι αλλά να παίρνεις νίκες και γενικότερα βαθμούς. Το πιο εύκολο θα ήταν να κερδίζαμε στα ντέρμπι και να μην μετράγαμε αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν πάει έτσι. Για παράδειγμα τώρα που ήρθαμε ισόπαλοι 1-1 με την ΑΕΚ πρέπει να κερδίσουμε στα παιχνίδια με τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος παίζει καλή μπάλα φέτος. Για μένα μετά τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, την καλύτερη μπάλα την παίζει ο Πανιώνιος. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για μας και να πιστεύουμε στη νίκη. Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε. Μερικές φορές θα πρέπει να παίζεις έξυπνα, γιατί μπορεί ακόμα και ένα γκολ να είναι αρκετό για να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης