Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι εξαντήθηκαν τα 1000 εισιτήρια, που εξασφάλισε για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσης τους,  έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες σε όσους ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ενώ μεταξύ άλλων ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

* Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αιτήθηκε από τη γηπεδούχο την παραχώρηση εισιτηρίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από φιλάθλους της που τυχόν θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και η ΠΑΕ Λεβαδειακός αποδέχτηκε το αίτημα αυτό.

* Τα εισιτήρια αυτά έχουν όλα εξαντληθεί και δεν θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο στη θύρα 6 ειδικά για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα εκδώσει – διαθέσει ισάριθμο αριθμό εισιτηρίων των θέσεων του γηπέδου, καθόσον υφίσταται ηλεκτρονικό εισιτήριο, για τους φιλάθλους της στις θύρες 1, 2, 3 και 4.

* Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Σταδίου Λιβαδειάς στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

* Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι σε ζώνες ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων και η είσοδος όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων, Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο.

* Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

* Δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης