Ήταν να μην πάρει φόρα ο Παναθηναϊκός… Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την πέμπτη μετεγγραφική τους κίνηση, καθώς βρίσκονται μία… ανάσα από τον Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» λοιπόν έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τα «κίτρινα υποβρύχια» για τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ο Βελάσκες, ύψους 1,84μ. (78 κιλά), γεννήθηκε στην πόλη Μπολιβάρ της Βενεζουέλας στις 8 Σεπτεμβρίου του 1990. Ο 22χρονος στόπερ λογίζεται ως κοινοτικός αφού έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ είναι διεθνής με την Ελπίδων της Βενεζουέλας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε επίσης δανεικός στην ομάδα της πατρίδας του, Μινέρος ντε Κουαγιάνα, με την οποία είχε 33 συμμετοχές κι ένα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Σέμα», όπως είναι το παρατσούκλι του παίκτη, ενδέχεται να φτάσει ακόμα και σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης