Από τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επισκιάστηκε η τρίτη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την τουρκική Σιβασπόρ, η οποία δεν ανέδειξε νικητή (0-0).

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στο γόνατο στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης και, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση, έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραυματισμός που, αν επαληθευτεί, θα του στερήσει τη συμμετοχή στις αναμετρήσεις με την Οντένσε, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός άργησε να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο όταν αυτό συνέβη (στο δεύτερο ημίχρονο) έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Μάλιστα οι πράσινοι είχαν και δύο δοκάρια στο παιχνίδι.

Το πρώτο, στο 37ο λεπτό, όταν ο Πετρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δεξιού δοκαριού της εστίας της Σίβασπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο ήταν στο 67ο λεπτό, όταν, μετά από εξαιρετική εκτέλεση απευθείας φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι της εστίας της τουρκικής ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 31’, όταν, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ερμάν στο ύψος του πέναλτι κι αυτός με δυνατό συρτό σουτ επιχείρησε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζόρβας, όμως, έδιωξε την μπάλα με τα πόδια πραγματοποιώντας εξαιρετική απόκρουση.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Πετρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπιάρσμιρ, Καραγκούνη, Πλεσί, Φουρλάνο (73΄ Μουν), Μαρίνο, Δημούτσο, Κλέιτον.

Σιβασπόρ:
Μποργκάν, Ουγκούρ, Ναβρατίλ, Φατί, Ζιγιά, Κατίρ, Μεχμέτ, Ερμάν, Τσιχάν, Καμίλ, Ενεράμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης