ΠΑΟ: Ζήτησε την αλλαγή του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 16:35
ΠΑΟ: Ζήτησε την αλλαγή του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ
Ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου είναι σε τραγική κατάσταση και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι «πράσινοι» με επιστολή τους στην πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Αλεξάνδρα Μανού, ζήτησαν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου του ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας ότι πλέον δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με το να βασίζεται στην καλή πίστη.

Παράλληλα, οι ανθρωποι του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισαν ότι σε περίπτωση που δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

Αναλυτικά το κείμενο της «πράσινης» επιστολής:

Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ της 22.11.09 στα πλαίσια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση για πολλοστή φορά να διαμαρτυρηθούμε εγγράφως για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ, η οποία κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη και μη αναστρέψιμη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην έως τώρα συνεργασία μας υπήρξε καθ’ όλα συνεπής στις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το μεταξύ μας Ιδιωτικό Συμφωνητικό, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην επιθυμητή κατάσταση, κάτι που διαπιστωνόταν και από τους εκάστοτε επιτετραμμένους της UEFA.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στηριζόμενη στην καλή πίστη κράτησε στάση αναμονής, προκειμένου να μην διαταραχθεί η γενικότερη συνεργασία με το ΟΑΚΑ.

Στα πλαίσια αυτής της καλής πίστης αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Συντονιστή Γενικού Διευθυντή κ. Γιαννόπουλου για συμμετοχή στη συνάντηση στις 06.08.09 και, αφού προηγουμένως ζητήσαμε γραπτές εξηγήσεις για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που ήταν κάκιστη και επικίνδυνη για τους ποδοσφαιριστές μας, πριν από τον αγώνα με τη SPARTA PRAHA στις 04.08.09, κατά τον οποίο κρινόταν όλη η Ευρωπαϊκή χρονιά για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Στη συνάντηση αυτή στην οποία συμμετείχε και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας κατά το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και γραπτώς ο κ. Γιαννόπουλος.

Στις 19.10.09, τρεις ημέρες πριν από τον Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με την STURM GRAZ στα πλαίσια του Europa League σας αποστείλαμε νέα επιστολή με επισυναπτόμενες φωτογραφίες, ζητώντας να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάλι σε άσχημη κατάσταση.

Στις 16.11.09, δύο μέρες μετά τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας και επειδή δεν είχε αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας λόγω του συγκεκριμένου αγώνα, αποστείλαμε στον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Πολυχρονίου νέα επιστολή στην οποία ζητούσαμε να μας ενημερώσει εγγράφως για την νέα ημερομηνία αντικατάστασης του χλοοτάπητα, έχοντας ως δεδομένο ότι αυτή θα ήταν σκόπιμο να γίνει πλέον από 20.12.09 έως 05.01.10 δηλ. σε διάστημα 15 ημερών, όπου και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σήμερα, μην έχοντας λάβει καμία απάντηση από τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ και θεωρώντας ότι δεν τηρείται η μεταξύ μας σύμβαση (παρ. 15) και ότι δεν εξυπηρετούνται πλέον τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με το να βασίζεται στην καλή πίστη, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στις ακόλουθες ενέργειες:

Α) Να επιλεχθεί με επείγουσα διαδικασία ο ανάδοχος του έργου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στις 20.12.09 και να έχουν περατωθεί ως 05.01.10.

Β) Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να προχωρήσετε στις ως άνω ενέργειες, να δοθεί άδεια στη ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να προχωρήσει με δικό της συνεργάτη στις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα και το κόστος να συμψηφιστεί με την εκάστοτε οφειλή προς το ΟΑΚΑ που θα προκύπτει από τις εκκαθαρίσεις των εντός έδρας αγώνων.

Σε αντίθετη περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Με εκτίμηση,

Β. Πέτσος
Επιχειρησιακός Διευθυντής

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 16:52