Με γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη και γλίτωσε την απώλεια βαθμών, στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Βερπακόφσκις στο 13’, ενώ για τον ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 64’ ο Κατσουράνης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εργοτέλης κατάφερε να αιφνιδιάσει και προηγήθηκε στο 13’ με τον Βερπακόφσκις. Υστερα από ταχύτατη αντεπίθεση των Κρητικών η άμυνα του ΠΑΟΚ πιάνεται στον ύπνο, ο Μπουχαλάκης δίνει στον Λετονό κι αυτός με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 25ο λεπτό, ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ του Λούκας λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Αθανασίου έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιξωξε σε κόρνερ!

Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε πολλά «όπλα» του σε άσχημη μέρα κατάφερε στο δεύτερο μέρος να σκοράρει δύο φορές. Στο 64’ ο Λίνο έβγαλε σέντρα και τον Κατσουράνη να σημειώνει με κεφαλιά ένα γκολ που μοιάζει να είναι το σήμα κατατεθέν του κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελικό σκορ και τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ χάρισε ο Βούκιτς, ο οποίος κατάφερε στο τελευταίο λεπτό να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ.

ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1 (Nova 2)

Γκολ: 13′ Βερπακόφσκις (Εργοτέλης), 64′ Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), 90’+4′ Βούκιτς (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Λίνο – Χαντί, Κοιλιάρας, Πελέ, Μεχία

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ (35′ Λόπεθ), Κατσουράνης, Λάζαρ, Νίνης (53′ Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (75′ Νέτσιντ).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Κοιλιάρας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πελέ, Καρντόσο (69′ Κοζορώνης), Μπουχαλάκης (81′ Σαρρής), Χαντί, Βερπακόφσκις, Διαμαντάκος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης