Την τελευταία στιγμή θα κριθεί στον ΠΑΟΚ η συμμετοχή των Παναγιώτη Καυκή και Χρήστου Ταπούτου στο αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο (17:00, ΣΚΑΪ). Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, ενώ ο δεύτερος έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του για το παιχνίδι, έκανε λόγο για τα «κλειδιά» της επιτυχίας, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μία σοβαρή και σταθερή ομάδα, που παίζει ακόμη πιο δυνατά στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά και να καταφέρουμε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Αντιμετωπίζουμε και πάλι ορισμένα προβλήματα, αλλά θέλουμε σε κάθε περίπτωση να παίξουμε όπως πρέπει, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Κένι Γκρέγκορι επεσήμανε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί είμαστε στην ίδια θέση με τον αντίπαλο και θα μας βοηθήσει πολύ, αν νικήσουμε. O Κολοσσός είναι καλή ομάδα, παίζει δυνατά, αλλά έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του αγώνα θα είναι τα ριμπάουντ, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην άμυνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης