Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις ανανεώσεις συμβολαίων και σήμερα ήταν σειρά του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε την Τρίτη από τα γραφεία των «ασπρόμαυρων», υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αποστολόπουλος έγινε ο 10ος ποδοσφαιριστής που τον τελευταίο μήνα υπογράφει ανανέωση μετά τους Δεληγιαννίδη, Ιντζίδη, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Μελίσσα, Παναγιωτούδη (πριν παραχωρηθεί δανεικός στην ΠΑΕ Πανιώνιος) Παπαδόπουλο, Πέλκα και Πόποβιτς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος έγινε ο 10ος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ που τον τελευταίο μήνα υπογράφει ανανέωση μετά τους: Δεληγιαννίδη, Ιντζίδη, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Μελίσσα, Παναγιωτούδη (πριν παραχωρηθεί δανεικός στην ΠΑΕ Πανιώνιος) Παπαδόπουλο, Πέλκα και Πόποβιτς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης