Με τη φανέλα της Κέρκυρας θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ο Δημήτρης Στάμου, καθώς οι Φαίακες ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά παραχώρησε με υποσχετική στον ΑΟΚ τον νεαρό μεσοαμυντικό, προκειμένου να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Στάμου. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό» και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, σε αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα (0-0).

Τη σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη «μεγάλη» κατηγορία, ώσπου, το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ. Δίχως, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, λόγω προβλημάτων τραυματισμού (κοιλιακοί).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στην οποία πρωτοκλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός».

Σημειώνεται ότι ο Στάμου βρέθηκε σήμερα, στην Κέρκυρα και έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των Φαιάκων.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης