Ευχάριστα νέα επιφύλασσε στον Λάζλο Μπόλονι η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πιο συγκεκριμένα οι Πάμπλο Γκαρσία και Στέφανος Αθανασιάδης συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Μπόλονι στην αναμέτρηση του «δικέφαλου» του Βορρά με τους Αγρινιώτες.

Αντίθετα δύσκολα θα καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Λεονάρντο, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπιζει στον αστράγαλό του, ενώ «παροπλισμένοι» θα είναι και οι επίσης τραυματίες Αραούχο Ετο, Αλβες Λίνο, Σταύρος Τσουκαλάς, Βλάνταν Ιβιτς.

Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι Γιώργος Κατσικάς, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και Απόστολος Γιάννου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Ελπίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ εγκρίθηκε και τυπικά σήμερα από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το νέο εννιαμελές σχήμα, που πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη (17/11), έχει επικεφαλής τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Ζήση Βρύζα, Δημήτρη Σαχπατζίδη, Γιώργο Σαχπατζίδη, Παντελή Κωνσταντινίδη, Σπύρο Μηλιωρίδη, Λεωνίδα Βελλή, Στέφανο Σαράτση, Βαγγέλη Ποζατζίδη (εκπρόσωπος ΑΣ ΠΑΟΚ).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης