«Ποδαρικό» με το… δεξί στο 2011 φιλοδοξεί να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η προετοιμασία του «δικέφαλου» του Βορρά, ενόψει του ματς με τα «λιοντάρια» ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, στην οποία δεν συμπεριελήφθησαν οι τραυματίες Ιβιτς, Μπουσαϊντί και Βιτόλο (δεν προπονήθηκαν), καθώς και οι Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αύριο θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μάκης Χάβος είναι οι: Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Κάτσε, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Ζουέλα.

Εν τω μεταξύ σήμερα εκδόθηκαν τα δελτία συμμετοχής των ποδοσφαιριστών Τσουκαλά, Κάτσε και Σταφυλίδη, που πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ήδη οι δυο πρώτοι μετέχουν στην αποστολή της ομάδας τους για τις Σέρρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης