ΠΑΟΚ: Κάλεσμα Βρύζα σε κόσμο και μετόχους

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012, 20:33
ΠΑΟΚ: Κάλεσμα Βρύζα σε κόσμο και μετόχους
Κάλεσμα στους φιλάθλους και τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να δώσουν το «παρών» στην ανοικτή συγκέντρωση, που θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στο «PAOK SPORTS ARENA», απηύθυνε, μέσω γραπτής του δήλωσης ο Ζήσης Βρύζας.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ:


«Καλώ όλους του μετόχους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας σε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27.7.2012 (17:00) στο PAOK SPORTS ARENA.

Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας και θα πρέπει να λάβουν για μια ακόμη φορά πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε επίσης να κάνουμε δημόσιο και ειλικρινή απολογισμό για τα πεπραγμένα.

Κυρίως όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε γιατί μας λείπει η ενότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, που ήταν το ισχυρό μας όπλο.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται από εμάς που αποτελούμε τη Διοίκηση, πλάνο και σχέδιο, που να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε όλοι μας. Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι πλήρως αποδεκτά από τον κόσμο, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης»
Ζ. Βρύζας

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012, 20:44