Ούτε οι παθιασμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να περίμεναν τόσο μεγάλη νίκη επί του Αρη. Το 4-1 είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους κάνει ευτυχείς μέχρι την ρεβάνς στο γήπεδο Χαριλάου…

Για τον υποτίθεται διάσημο νέο προπονητή του Αρη Ραούλ Κούπερ, το άτυχο αποτέλεσμα ήταν μια πρώτη γεύση ελληνικού πρωταθλήματος και ένα σαφές μήνυμα πως 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή, εύκολα μιλάς για μεγαλεία, δύσκολα φτάνεις σε αυτά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για τον διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλο, παρά το ευρύ σκορ, ήταν μια εμφάνιση που πρέπει να ξεχάσει το ταχύτερο, αν θέλει να σταθεί εκτός συνόρων (μια και διαθέτει το σήμα της FIFA…)

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού, στο Μαρούσι με τον Αστέρα Τρίπολης, ισοδυναμεί με την σοβαρότερη απώλεια βαθμών του ως τώρα, όμως δύο στοιχεία δεν πρέπει να μείνουν απαρατήρητα.

Πρώτο, σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» δεν είχαν ούτε μια σοβαρή προσπάθεια ώστε να σημειώσουν γκολ (και να ικανοποιήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή, ο οποίος άφησε το…σεμινάριο πλέϊμομπιλ στα παιδιά για χάρη τους!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερο, όταν προς το τέλος οι γηπεδούχοι κατάλαβαν ότι τα περιθώρια έμοιαζαν με στενό κορσέ, έχασαν τόσες πολλές ευκαιρίες που δεν συγχωρούνται σε ομάδα κορυφής (και με δίψα για τίτλο…)

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε αυτό που μας έχει δείξει κατ’ επανάληψη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: ότι τα πάει καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι στο οροπέδιο της Αρκαδίας.

Φανερές οι απουσίες των Καραγκούνη – Ζιλμπέρτο Σίλβα, ίσως και του Γκαλίνοβιτς (μια και ο Τζόρβας έχασε εντελώς τον… προσανατολισμό στο τριπολιτσιώτικο γκολ).

Εξαιρετικά προσεκτικός ο Πανιώνιος, απέδωσε σύμφωνα με μέρος των δυνατοτήτων του και ο εφιάλτης του 1-1 με τον ουραγό Πανθρακικό μετατράπηκε προς το τέλος του αγώνα σε θρίαμβο.

Οι «πράσινοι» της Θράκης απέδειξαν ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος αν κάνεις το λάθος να τους υποτιμήσεις και μπράβο τους.

Σχεδόν είχε αγγίξει τη νίκη (που την άξιζε) ο Ατρόμητος στο Καυτανζόγλειο, όμως ο Ηρακλής, που θύμιζε Γουλβερχάμτον Γουόντερερς (λάθος εντελώς η επιλογή πορτοκαλί – μαύρο σε φανέλα και σορτ, αντίστοιχα) με τον πιτσιρικά Βέλλιο πήρε δραματικό βαθμό (2-2).

Κάτι ακόμη: ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συναντήθηκε πάλι με στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έδειξε την οργή του για την ισοπαλία στα Γιάννενα, απαίτησε δύο νίκες, με Άλκμααρ και Παναθηναϊκό, και έφυγε σαφέστατα ενοχλημένος για τα όσα προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Πρόβλεψη: έρχονται γλέντια…

Ίσως η σοβαρότερη απώλεια ως τώρα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης