Τιμή του χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά», Θοδωρή Ζαγοράκη, και τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Ζήση Βρύζα.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος δήλωσε: «Συνεχίζουμε εδώ με σωστές και λάθος αποφάσεις, παίρνοντας φυσικά και την ευθύνη γι’ αυτές. Είμαστε σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε τους κυρίους Δερμιτζάκη και Χάβο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ με μια άλλη ιδιότητα βέβαια. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να μου δώσει τα ηνία της ομάδας. Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς σήμερα ήταν μια πολύ κουραστική ημέρα για μένα. Θέλω μόνο να υποσχεθώ πως ο στόχος παραμένει υψηλός για την ομάδα, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος της ομάδας και ποδόσφαιρο σαν αυτό που έπαιζε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια» και συνέχισε:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ευχαριστιόμαστε να εμείς, να γουστάρουμε εμείς οι ίδιοι και μετά ο κόσμος στο γήπεδο. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν τα αποτελέσματα και οι στόχοι που θα θέσουμε. Εγώ προσωπικά θα λέω πάντα αλήθειες, αυτή πρέπει να είναι η συνεργασία που θα έχουμε, καθώς όσο πιο δυνατοί είναι οι κρίκοι της αλυσίδας, τόσο καλύτερα θα τα πάμε. Αυτή τη βδομάδα έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όμως λόγω θεσμού και ονόματος του αντιπάλου αποτελεί σίγουρα μεγάλη παρακίνηση για όλους. Θα ετοιμαστούμε όσο δυνατόν καλύτερα για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω πάρα πολύ την πρώην ομάδα μου για τη διευκόλυνση μετακίνησης που μου έκανε στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

Ο Μάκης Χάβος, ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Δερμιτζάκη, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα που αγαπάω. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ευχαριστώ τον Παύλο Δερμιτζάκη για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να με επιλέξει για συνεργάτη του στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης