Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής προπονήθηκε σήμερα, για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Νέα Μεσημβρία.

Αυτό θα συνεχιστεί για όλη την εβδομάδα, μέχρι να αποκατασταθούν οι καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη ώστε να μπορέσει να ξαναγυρίσει στο δικό του αθλητικό κέντρο ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το θετικό από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς του Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και αν συνεχίσει να προπονείται σε κανονικό ρυθμό και τις επόμενες ημέρες, ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται αύριο ή την Πέμπτη να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά, ώστε να διεκδικήσει και αυτός την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ αύριο το πρωί, θα χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα ο Γιώργος Κατσικάς, που υπέστη ρήξη μηνίσκου στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον ένα μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης