Συγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την απρόσμενη ήττα της ομάδας από τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και τον αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης ζήτησαν παίκτες, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά», οι άνθρωποι της ομάδας υποσχέθηκαν να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να μην επαναληφθούν εμφανίσεις όπως αυτή του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι εμείς στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, διοίκηση, παίκτες και προπονητές θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την χθεσινή τους παρουσία και την συμπαράσταση τους στον αγώνα κυπέλλου με την ομάδα των Τρικάλων.

Επίσης θα θέλαμε να τους ζητήσουμε και μία ειλικρινή συγγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους με το αποτέλεσμα του αγώνα και να τους υποσχεθούμε ότι όλοι μας θα δουλέψουμε σκληρά ώστε εμφανίσεις σαν την χθεσινή θα είναι παρενθέσεις στην πορεία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέραμε από την αρχή της σεζόν πόσο δύσκολο είναι το φετινό μας εγχείρημα αλλά είμαστε όλοι εδώ για να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εντός και εκτός γηπέδου.

Σε καμία περίπτωση η αποτυχία αυτή δεν πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας και στην ανάγκη στήριξης από όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης