«Από το δόξα τω Θεώ, στο βοήθα Παναγιά» βρίσκεται και πάλι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων υπέστη νέο τραυματισμό και θα χάσει τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος άσος στη χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε «βαρύ» τον τετρακέφαλό του και όπως διαπιστώθηκε την Παρασκευή, μετά τη μαγνητική που έκανε, έχει υποστεί θλάση στο συγκεκριμένο σημείο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου ο Γκαρσία εκτός από τον μεθαυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα απουσιάσει και από το ματς κορυφής με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα.

Όσον αφορά το κυριακάτικο ματς με το «τριφύλλι», ο Δώνης εκτός του Ουρουγουανού, άφησε εκτός αποστολής και τους Γεωργιάδη και Λόρενς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και σήμερα έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Αθανασιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσίκας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Ετό, Κάτσε, Κουμάλο, Λαζάρ, Ρομπέρ, Γιακόμπο, Βιβιάν Ματέους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης