Την τρίτη θέση, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει ο Πιερικός την άνοδό του στη Super League, μέσω των πλέι οφ, έθεσε ως στόχο των «μελανόλευκων» ο Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης αναφέρθηκε παράλληλα στη χθεσινή νίκη επί της Δόξας Δράμας και τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος μας είναι η ομάδα να έχει διάρκεια, σιγά σιγά βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο. Είχα 200 παιχνίδια συνεχόμενα στη Β’ Εθνική, δεν παίζει ρόλο η ηλικία στο να είναι έμπειρος ένας προπονητής αλλά τα παιχνίδια και οι προπονήσεις. Άλλο να είσαι σπίτι σου ή στην τηλεόραση κι άλλο στο γήπεδο» τόνισε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

«Κι ευτυχώς έχω την τύχη να δουλεύω συνεχόμενα χρόνια. Υπάρχουν κάποιοι ξένοι προπονητές στη Σούπερ Λίγκα που δεν προσφέρουν πολλά στην παιδεία του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει όμως να ρίξουμε βάρος στους καλούς κι ανερχόμενους προπονητές.

Βλέπουμε τον Δερμιτζάκη στον Πανθρακικό, που αντικατέστησε ξένους προπονητές και τα πηγαίνει μια χαρά. Σταθερές αξίες είναι ο Καραγεωργίου και ο Δώνης. Η φιλοσοφία η δική μου ταιριάζει με αυτή της διοίκησης. Η Δόξα είναι μια ομάδα που μου αρέσει, αλλά χθες ήμασταν καλοί εμείς και πιάσαμε κάποια στάνταρ περσινά.
Καταλήγοντας, ο τεχνικός του Πιερικού υποστήριξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ιδιαίτερα εκτός έδρας είμαστε πολλοί δυνατοί. Είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη το καλοκαίρι και νομίζω ότι δεν ήταν η ομάδα έτοιμη για άνοδο. Από τη στιγμή βέβαια που υπάρχουν τα πλέι οφ, θα διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε καλή κατάσταση, θα πάμε, όμως, για να κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης